Camp de TúriaOci i Cultura

El proper 1 de setembre tindrà lloc a Bétera el I Aplec del Camp de Túria. L’Aplec naix de la voluntat, el treball i l’esforç d’una vintena d’associacions de la comarca entre ateneus i casals, col·lectius juvenils, de danses i cultura popular, associacions de música, grups de teatre, col·lectius pel valencià, etc.; i té el propòsit de consolidar-se com un aplec itinerant entre els diversos pobles del Camp de Túria.
Enguany tindrà lloc la primera edició i la organització contarà amb una jornada plena d’activitats: cercaviles que recorreran la localitat amb el so de les dolçaines i la màgia de la cultura popular, una fira d’entitats on podrem conèixer els diversos col·lectius de la comarca, gaudir d’espectacles culturals i d’un espai de joc pels més menuts i menudes; dinar popular amb espectacle humorístic de sobretaula; taula rodona sobre el paper dels casals i ateneus en el desenvolupament del teixit associatiu; tallers de danses i pilota valenciana, etc.
Per posar el punt final a una gran jornada no hi ha res millor que la música, per això s’ha preparat un gran concert de música en valencià amb les actuacions de Make Some Are Us, Trineu Tanoka, Pirat’s Sound Systema, la Gossa Sorda i diversos punjadiscos fins ben entrada la matinada.
La organització de l’Aplec preten crear un espai de trobada de menuts, joves, veïns i veïnes… que es convertisca en un referent cultural i d’oci alternatiu al Camp de Túria i, també, arreu del país. Un espai de participació i cohesió entre els diversos col·lectius de la comarca i, en tot cas, un espai compromés amb el valencià, la nostra cultura i les nostres tradicions.
Els preus de l’entrada variaran en funció dels actes a què es vulgui accedir. Des d’aquí us recomanem el Pac Aplec amb què tindreu la porobilidad de participar en totes les activitats, concerts i menjar per tan sols 16 euros (14 euros entrada anticipada). A Bétera es podem comprar a l’Ateneu de Bétera en la Plaça del Mercat, 5.
Per a més informació: apleccampdeturia.blogspot.com

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment