Oci i Cultura

La Asociació Cultural L’Aljama de Bétera no para i este cap de setmana viatjarà  a Barcelona per a participar en la festa gran de la ciutat condal, la Mercè.
32 persones de l’entitat participaran per primera vegada en una nova edición del festival  “Mercèdansa”, que enguany celebra el seu 20 aniversari. Allí participaran junt a altres 7 entitats culturals, i ho faran en dos actes, un al matí en l´avinguda de la Catedral, i un altre de vesprada a la plaça Sant Jaume.

Foto: Mercèdansa


Segon ens explica el Director de L’Aljama de Bétera, Jose Codina, “l’objetiu del viatge és poder fer una xicoteta mostra de la nostra cultura popular i tradicional, per mitjà dels nostres balls, cançons, melodies i indumentària de Bétera“.
Per a qui no conega aquesta iniciativa, “MercèDansa” és una proposta que porta a Barcelona un recull de les danses vives, és a dir, aquelles danses tradicionals que, encara hui, se segueixen ballant en un racó o altre de la geografia catalana. Enguany es podrà veure   el Ball de forques de Nalec, la Moixiganga de Lleida, el Ball de llancers de Teià o el Ball dels romeus de Prats de Lluçanès, a més de la actuació del Grup de Danses Aljama de Bétera.
Però l’Aljama no para i res més tornar de Barcelona seguiran treballant en la preparació de la que serà la V edició de la Mostra de musica i balls tradicionals de Bétera, una cita anual que es celebrarà el 1 de desembre.
 
 
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment