Falles


Passat l’estiu les falles i els fallers es posen a treballar per començar a preparar les pròximes festes josefines de la localitat de Bétera.
Des de Bétera.com vos anirem informant de totes les activitats que fan tant les diferents falles com la Junta Local Fallera de la localitat de Bétera.
De moment ja us podem anunciar que Bétera està buscant un nou dissenyador per a la portada del proper “llibret”, i que millor manera d’aconseguir-ho que convocant un concurs perquè es puguin presentar tots aquells ciutadans que vulguin plasmar la seua idea de les festes falleres en una portada.
El guanyador a la millor portada es portarà 2 entrades per al Sopar d’Acomiadament de les Falleres Majors que tindrà lloc el Dissabte 17 de Novembre al Saló Azhor de Bétera.
Aquí us deixem les bases del concurs:
1- Podràn participar tots els fallers inscrits al cens de les falles 2012-2013, presentant unmàxim de dos treballs per faller.
2-Els treballs podràn versar sobre qualsevol tema relacionat amb el món faller, amb total llibertat sobre la técnica utilitzada.
3-Les obres hauràn d’adoptar una posició vertical amb format A-5 (210 x 148 mm). A les obres haurà de figurar obligatoriament el text:
JUNTA LOCAL FALLERA DE BÉTERA, FALLES 2013 així com l’escut de Junta Local Fallera de Bétera
4-En cas de que els treballs hagen sigut creats per mitjans informàtics, s’haurà de presentar una copia amb un CD, i en cas de resultar guanyador s’haurà de presentar el CD per tal de portar-lo directament a la imprenta.
5-La Junta Local Fallera de Bétera es reserva el dret de no acceptar les obres que incomplixquen qualsevol d’estos requisits.
6-La participació al concurs implica la total acceptació d’estes bases.
7-Les obres no podràn ser signades a fí de no ser influent a la decisió  del jurat. Hauràn d’anar dins d’un sobre on conste el nom de l’autor al mateix i no a l’obra.
8-Es podràn presentar com a màxim fins al dia 5 de Novembre. L’entrega es realitzarà als Delegats de Junta Local de cada comissió.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment