Falles


Els fallers de la falla Gran Via del Sud de Bétera aquest cap de setmana agafaran les seues motxilles i eines de càmping per anar de convivència tots junts. I és que de tant en tant és bo sortir de l’ambient habitual i anar a gaudir del camp. Per això demà mateix sortiran a disfrutar tots junts de les instal · lacions del SOS a l’Urbanització Los Pinares.
Durant estos dies la comissió ha preparat multitud d’activitas per tal de passar unes jornades lúdico-festives caracteritzades pel bon ambient faller. Jocs, xarrades, música, festa…totes estes activitats tindran lloc tant de dia com de nit i és que l’objectiu és aprofitar al màxim aquests dos dies junts.
Són molts els fallers que s’han apuntad a montar la tenda de campanya i no pedre ni un minut d’allò que passe durant tot el cap de setmana. D’esta manera tan frenètica és com la comissió vol despedir l’estiu i començar un nou cicle faller.
Des Bétera.com estarem atents a totes les activitats que vaja programant la Falla Gran Via del Sud de Bétera ja que desde la directiva ens aseguren que el mes d’octubre portarà moltes sorpreses.


 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment