Oci i Cultura

Hui, dissabte 6 d’octubre, Arran Camp de Túria ens convida a un col·loqui sobre el dret de l’avortament, sota el títol Parir és una decisió, no una imposició. Serà després de la projecció del film “4 meses, 3 semanas y 2 días“, a les 20.00 hores en l’Ateneu Cultural de Bétera, que mostra la situació de desprotecció que sofreix una dona en cas d’avortament en un Estat on és il·legal fer-ho.
En el col·loqui posterior es parlarà de la reforma de la llei d’interrupció de l’embaràs que prepara el govern espanyol. Després del debat hi haurà un concert en acústic, de Varea.

“Trossos del mediterrani” de Cuca Balaguer

A més a més podeu aprofitar per a vore una nova exposició de gravats de Cuca Balaguer inaugurada ahir per la vesprada. La artista descriu amb estes paraules la mostra que porta per nom Trossos del mediterrani.
Paper, enquadernació i gravat són oficis mil·lenaris que es complementen. Els treballs que elabore són artesanals: l’elaboració del paper és manual, com ara el paper de tina fet amb materials reciclats o amb vegetals (palla d’arròs, ségol, all porro). La característica d’aquest paper és que té barbes als quatre costats, la cara tela i la marca d’aigua o filigrana. És el suport principal de les estampes que realitze.
Les tècniques que practique són molt variades: xilografies, aiguaforts, collagraph i linòleums. Tots els models són originals. Tots els gravats són estampes, numerades i signades, sèries curtes, edicions limitades, fetes en paper artesà realitzat per mi.

Trossos del mediterrani, de Cuca Balaguer es podrà vore fins al 31 d’octubre dijous, divendres i dissabte de 19.00 a 24.00 hores a l’Ateneu Cultural de Bétera. 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment