Falles

Com cada any la Falla Gran Via del Sud crida als artistes a presentar els seus dissenys per a la portada del llibret faller de les pròximes falles. La seua comissió ens ha enviat les bases del concurs per a tots aquells que vuiguen participar puguen fer-ho i presentar els seus treballs avançs del 2 de novembre.
Aquest any el nom de l’autor de la portada guanyadora apareixerà al Llibret de Falles 2013 a més de ser l’imatge de la portada seleccionada foto oficial de les Falles 2013.

BASES DEL CONCURS DE PORTADA DE LLIBRET 2013 -FALLA GRAN VIA DEL SUD DE BÉTERA-

1- Podràn participar tots els fallers inscrits al cens de les falles 2012-2013, presentant un màxim de dos treballs per faller.
2-Els treballs podràn versar sobre qualsevol tema relacionat amb el món faller, amb total llibertat sobre la técnica utilitzada.
3-Les obres hauràn d’adoptar una posició vertical amb format A-5 (210 x 148 mm). A les obres haurà de figurar obligatoriament el text:
FALLA GRAN VIA DEL SUR, FALLES 2013 així com l’escut de la falla

4-En cas de que els treballs hagen sigut creats per mitjans informàtics, s’haurà de presentar una copia amb un CD, i en cas de resultar guanyador s’haurà de presentar el CD per tal de portar-lo directament a la imprenta.
5-La Falla Gran Vía del Sur es reserva el dret de no acceptar les obres que incomplixquen qualsevol d’estos requisits.
6-La participació al concurs implica la total acceptació d’estes bases.
7-Les obres no podràn ser signades a fí de no ser influent a la decisió  del jurat. Hauràn d’anar dins d’un sobre on conste el nom de l’autor al mateix i no a l’obra.
8-Es podràn presentar com a màxim fins al dia 2 de Novembre. L’entrega es realitzarà a qualsevol Directiu de la comissió.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment