Oci i Cultura

L’Associació de Dones Progressistes de Bétera ha posat en marxa un nou taller de lectura que començarà el proper dijous 25 d’octubre a la seu de l’associació. No és el primer que es realitza, però en aquesta ocasió la lectura triada serà en la nostra llengua per animar les dones de Bétera a llegir en valencià.

La autora, Raquel Ricart, serà l'encarregada de presentar la seua obra


La lectura escollida és “Les ratlles de la vida” una obra de l’escriptora i filla de Bétera Raquel Ricart. L’autora serà la s’encarrega de presentar durant la primera jornada del taller aquesta obra que va obtenir el premi el 2010 el XXXIX Premi Andròmina de Narrativa (Dins dels Premis Octubre) i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en la modalitat de narrativa.  
“Les ratlles de la vida”  és una novel·la coral que ens parla de les dones d’una família al llarg de quatre generacions. Una història que es desenvolupa pels carrers de Bétera de manera que les participants al taller podran recórrer de la mà de les seues protagonistes cada racó de la localitat.
Tal com ens explica Marisa Verdú, presidenta de Dones Progressistes de Bétera, “l’objectiu és les participants llegeixen en valencià, analitzen i estudien aquest llibre per poder arribar a les conclusions de la novel · la totes juntes d’una manera més profunda que si ho feren en solitari “.
Rosa Maria Sabater, professora de l’Institut de Llíria, serà l’encarregada de conduir a les participants per aquesta interesent i apassionant obra.

Dades del taller

¿Qui pot participar? al taller estan convidades totes les dones de Bétera, tant si són sòcies com si no ho són.
Començament Taller de lectura: 25 d’octubre.
Hora: 17.00 hores
Lloc: Seu de l’Associació Dones Progressistes de Bétera.
Més informació Marisa Verdú: 96.169 13 13-609 81 44 33 o http://mujeresprogresistasbetera.wordpress.com/2012/10/09/taller-de-lectura-al-castell-de-betera-2/
 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment