Les falles s’acosten i les comissions falleres i els artistes contractats ja estan treballant en els nous monuments que durant uns dies ompliran de color, sàtira i crítica els carrers de Bétera.
La Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat per al proper dia 8 de desembre l’acte de “Presentació dels Esbossos de les Falles 2013” , aquest acte tindrà lloc a les 19.00 horas en la Casa de la Cultura de Bétera. Cadascuna de les comissions falleres de Bétera ha preparat un audiovisual on desvatlaràn els monuments fallers que lluiràn als carrers de Bétera el proper mes de Març.
A més a més, els artistes fallers, responsables de la contrucció dels monuments fallers, explicaràn el tema i curiositats sobre els seus monuments. Acte seguit, els Quadres d’Honor 2013 de cada comissió rebrà una rèplica xicoteta del seu monument amb la signatura dels seus artistes.
Després hi haurà una picaeta, on el públic en general podrà acostar-se als esbossos fallers i intercanviar paraules entre artistes i comissions.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment