Oci i Cultura


El proper dissabte, 1 de decembre, la Asociació Cultural l’Aljama de Bétera celebra la V Edició de la Mostra de Música i Balls Tradicionals. Aquest és un acte cultural que es consolida any rere any i que en esta ocasió es molt especial ja que l’Aljama dedicarà la recaptació de la taquilla a la Fundació Vicente Ferrer.
L’Aljama de Bétera treballa des de finals de 2011  a la Índia en dos proyectes que desenvolupen amb la Fundació Vicente Ferrer. Es tracta d’un  programa nutricional per a 150 xiquets de 0 a 4 anys, i l’altre és la construcció d’una vivenda per a una família de 5 membres en Anantapur.
“En aquests moments treballem en varies inciatives per a recaptar fons. Gràcies a la col·laboració dels nostres patrocinadors, l’Ajuntament de Bétera i el Centre Artístic Musical enguany podrem destinar integrament la recaptació de taquilla a esta llavor social que estem desenvolupant”, afirma el President de l’Aljama Jose Codina.
Xiquets i majors del grup de danses porten mesos preparant la Mostra de Música i Balls que en aquesta acosió comptarà amb la presència del Cor i de  l´Orquestra del Centre Artístic Musical de Bétera, amb l’actor del poble Pep Ricart i amb el cantaor Pep Gimeno “El Botifarra”.
Jose Codina fa una crida al poble de Bétera amb l’objectiu de plenar l’auditori de la Casa de la Cultura per una bona causa “amb la voluntat i esforç que ens caracteritza, hem preparat una Mostra que esperem vos agrade a tots, comptem amb la vostra presència”.
Data: Dissabte, 1 de decembre.
Hora: 19.30 horas.
Lloc: Casa de la Cultura de Bétera.
Preu: 2€ els xiquets i 4€ els adults.
Les entrades anticipades es poden comprar a partir de hui en l’Ateneu Cultural de Bétera, Pollos Planes i el Saló de la Penya dimecres de 20.30 a 22.00 hores.
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment