Camp de TúriaEsport


S’acosta el Nadal i amb aquesta data un dels esdeveniments esportius de l’any: la Cursa de Bétera que enguany celebra la seua onzena edició. En concret aquest any tindrà lloc el pròxim 16 de desembre a partir de les 10:30 hores i des del carrer Pont de Sant Martí.
La Cursa de Nadal de Bétera forma part del Circuit de Carreres del Camp de Túria i la Serrania composta per 16 proves que aquest any han recorregut  els carrers de Llíria, la Pobla de Vallbona, l’Eliana, Villar del Arzobispo o Vilamarxant. Com cada any la cursa celebrada a Bétera pocs dies abans del Nadal tancarà l’any encara que no la temporada que continuarà el 15 de gener a Pedralba.
Segons la participació de les edicions anteriors s’estima que aquest any participaran uns 400 corredors o potser més, ja que córrer està de moda i cada vegada som més els que s’uneixen a gaudir de l’ambient festiu d’aquestes carreres populars.
Per aconseguir més informació i conéixer la forma de inscripció els interesats poden visitar noupindaro.com. El preu és de tan sols 6 euros.
Dia: 16 de Desembre
Hora: 10.30 h
Categories: Junior, Senior, Veterans A, B, C y D + Locals
Distància: 7.700 MTS

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment