Oci i Cultura

L’Ateneu Cultura de Bétera està preparant una bona festa de Carnestoltes per aquest cap de setmana.

La cita serà dissabte que ve, 16 de febrer, a partir de les 19.30 a la Plaça del Mercat de Bétera. A este punt de trobada estan convidats tant xiquets com majors per gaudir de festa pagana per excel · lència.

A les 20.00 hores començarà el ball popular de disfresses amb música de l’Orquestra Quart Quatre. Una mica més tard, a les 21.30, tindrà lloc el pregó i la tradicional crema de la sardina.

Després els assistents recuperaran forces amb un sopar de enfaixat que podeu portar de casa o encomanar sopar, picadeta i beguda per tan sols 5 euros. Després d’omplir l’estómac la festa continuarà amb més música i ball a la mateixa plaça.

Aquí us deixem un fragment del pregó que es llegirà aquest dissabte al balcó de l’Ateneu Cultural de Bétera:

Ja ha arribat Carnestoles, la festa de l’alegria, muntarem un bon sarau i cremarem la sardina. Convoquem tots els dimonis de trident inofensiu, que vinguen també els pallassos que dansen amb el cor altiu, que avui cantem a la vida i a l’ocell fora del niu.

 Benvinguts els colombaires, somniadors de l’endemà i els qui llauren horts d’estreles a les nits sense final. Visca l’amistat i el riure, visca la paraula lliure, visca la fraternitat. Carnestoltes dotze voltes, Carnestoltes cada mes, de les bromes de la festa ningú ha de sentir-te ofés.

 Acudiu els rodamons, viatgers ben orientats, arriscats exploradors dels camins de la rao, savis del coneixement i el tresor dels sentiments. Gent tocada del bolet, que il·lumineu altres móns que niuen al pensament, vosaltres els creadors que ens descobriu nous secrets, passeu i gaudiu la festa, passeu que la casa és vostra, si és que hi ha cases d’algú

 Gent desperta i sobirana, amics de la broma i el vi, no li pegueu ja més voltes i celebrem Carnestoltes. Esteu convidats dissabte 16 a la Plaça del Mercat, a partir de les 19:30 hores. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment