NotíciesOci i Cultura


L’Ateneu Cultura de Bétera està preparant una bona festa de Carnestoltes per aquest nit. La sardina, la geganta, el drac i altres personatges pagans ja estan preparats per sortir aquesta nit a la placeta del sol a divertir i sorprendre a tots els assistents.
La cita és a partir de les 19.30 a la Plaça del Mercat de Bétera. A este punt de trobada estan convidats tant xiquets com majors per gaudir de festa pagana per excel·lència.
A les 20.00 hores començarà el ball popular de disfresses amb música de l’Orquestra Quart Quatre. Una mica més tard, a les 21.30, tindrà lloc el pregó i la tradicional crema de la sardina.
Després els assistents recuperaran forces amb un sopar de enfaixat que podeu portar de casa o encomanar sopar, picadeta i beguda per tan sols 5 euros. Després d’omplir l’estómac la festa continuarà amb més música i ball a la mateixa plaça.
També vos podem oferir la segona part del pregó que Bétera.com ha pogut aconseguir en exclusiva i que llegira Carmesina Pintamones; un text crític i divertit on els protagonistes són els polítics, els banquers, els evasors fiscals, els principals casos de corrupció política i les injustícies que la societat esta patint.
Botem foc a la sardina i amb la sardina cremem els que volgueren furtar l’aigua del nostre poble, els lladres de diners públics, els evasors i els innobles, els polítics bufanúvols i els seus amics els banquers, que ens portaren a la crisi i volen deixar-nos nets
 No volem més injustícies, no més desnonaments criminals ni centres d’internament d’immigrants. Cremem els bruts, els xoriços, la bufa dels grans events, els màgics de l’enganyifa i els jutges amb mala fel.
 Al foc la mafia de la taronja, que empobreix els llauradors, Bárcenas i la trama dels sobres, els Gurtel, els Noos i també el ministre Wert, que ataca la nostra llengua ajudat de botiflers.
 Gent desperta i sobirana, amics de la broma i el vi, no li pegueu ja més voltes i celebrem Carnestoltes!
 
Botem-li foc a la sardina!
 

Carmesina Pintamones

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment