Davinia Serra, veïna de Bétera, ha sigut la guanyadora del concurs “Disseny del cartell de Festes 2013” que va posar en marxa fa unes setmanes l’Ajuntament de Bétera per triar el cartell que represente, anuncie i done imatge a les Festes d’Agost d’ aquest any 2013. Ahir ja vam avançar aquesta informació i avui hem pogut fer-li una xicoteta entrevista.

Pregunta: En què t’has inspirat per fer aquest cartell?

Resposta: El mocador dels Majorals va ser en el que em vaig basar per a realitzar el cartell. No deixe d’admirar els seus brodats i el treball que fan de cada peça un model únic. Ho vaig representar de forma subtil de manera que, els que coneixem les festes de Bétera, ho identifiquem

P: Què tècnica has utilitzat per a l’elaboració de la imatgé

R: Sempre treballe sobre anotacions i esbossos previs on decidisc la composició. Tota la resta del procés; color, fonts a utilitzar, textures… les treballe amb l’ordinador mitjançant Adobe Illustrator.

P: Et dediques al disseny gràfic de manera professional?

R: He treballat com a dissenyadora gràfica encara que majorment m’he dedicat a l’ensenyament. Desafortunadament em trobe en la mateixa situació de desocupació que molta gent de la meua generació per açò he reprès la il•lustració i el disseny gràfic i he tingut l’oportunitat de treballar per a clients com ColaCao, GalileoGalilei, Carrefour entre altres. A més treballe en un àlbum il•lustrat que és un projecte personal amb el qual estic molt il•lusionada.

P: Què vas sentir quan vas saber que eres la guanyadora d’aquest any?

R: Podrà comprendre-ho qualsevol que senta que pertany a un poble. Cada estiu arribava a casa el llibre de festes. Observava la portada, el seu contingut… Era com una representació que anticipava l’alegria de l’estiu. Que enguany continga el meu cartell és com aportar un granet d’arena a la història de les festes de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment