FallesNotícies

Les falles s’acosten i Bétera ja comença a escalfar motors. La Junta Local Fallera de Bétera ha preparat a partir de demà mateix una infinitat d’actes que s’encarregaran d’anunciar als veïns que ja és març al calendari.

El primer dels actes serà el II Congrés Faller que tindrà lloc demà mateix, divendres 1 de març, a les 19.00 hores al Saló de Plens del Castell de Bétera. Es tracta d’una convocatòria oberta a la qual estan convidats tots els veïns i fallers de la localitat. Entre l’ordre del dia es tractarà l’aprovació del Reglament de Fallera Major de Bétera, així com, alguns propostes per millorar l’Ofrena de les Flors

Després del congrés, a les 23.30 hores, serà el torn de la Festa del Ninot. El punt de trobada de les 5 comissions falleres serà a la Glorieta on aniràn a en cercavila fins a l’Ajuntament Vell per depositar els ninots candidats de l’indult. A continuació tots els fallers aniràn al Pub Xamán a la “Festa del Ninot”  promoguda per Junta Local Fallera. Els més menuts, amb monitors i un local acondicionat exclusivament per a d’ells, gaudiràn d’una serie de tallers i jocs mentre els més majors gaudeixen de l’ambient festiu.

Dissabte 2 de març a les 17:00h en l’Ajuntament les Falleres Majors i Presidents deixaràn constancia del seu regnat, signant al Llibre d’Honor de la població i a continuació  tindrà lloc la inauguració de l’Exposició del Ninot a l’Ajuntament Vell, la qual quedarà oberta  a tot el públic fins al 15 de març.

L’horari de l’exposició será de Dilluns a Divendres de 17.00 a 20.00 horas. Aquells curiosos que s’apropen a visitar l’Exposició podrán votar pel ninot infantil i major que consideren s’haja de salvar de les flames. Els premis de millor ninot per votació popular es lliuraràn durant l’Acte d’entrega de premis el proper dia 16 de març a la Casa de la Cultura.

Dissabte 2 de març les 19:00 horas tindrà lloc “l’Extaltació de les Falleres Majors” de totes les falles de Bétera a la Casa de la Cultura on la companyia de teatre Pepeta Ricart ens oferirà un divertit sainet abans de l’acte protocolari.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment