Oci i Cultura

L’Ateneu Cultural de Bétera inaugura aquest divendres, 1 de març, a les 20.00 hores una nova exposició que porta per nom: Dones LTB i economia: precarietat, lluita i conquestes laborals.

El col·loqui inaugural anirà a càrrec d’Isabel Descals, membre del Col·lectiu Lambda de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bixesuals. Descals hi presentarà l’exposició, farà una introducció al moviment LGTB, paralà de la tasca del Col·lectiu Lambda de València, i també explicarà la realitat de les dones LTB  en l’economia i l’àmbit laboral. Un col·loqui sens dubte interessant, en què abordarem els drets de la comunitat LGTB (lesbiana, gai, transsexual i bisexual).

Exposició fotogràfica 

Es tracta d’un projecte en el qual han col·laborathan les dones dels grups de Lesbianes, Transexuals, Bisexuals, Transfeministes d’una forma coordinada amb diferents fotógrafes tant professionals com amateurs. “Totes han posat la seua il·lusió en aquest projecte on tractàvem de visibilitzar les nostres realitats: precàries, activistes, amb treball,.. però sempre lluitant per la igualtat i el respecte des del que hem aconseguit!”.

L’exposició es podra veure a l’Ateneu fins el 25 de març.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment