Oci i Cultura

Amb la conferència Sorolls sublims. Història i característiques dels grups de percussió, que presenta Manel Ramada, catedràtic de percussió del Conservatori Superior de Música de València, s’inicia un cicle de col·laboracions entre l’Ateneu Cultural de Bétera i la Cooperativa de Coneixements, un col·lectiu de professionals ben diversos que comparteixen vocació per la comunicació, la curiositat pel coneixement i l’intercanvi d’idees.

Segons el blog de la cooperativa, hi proposen coneixements a canvi de coneixements, curiositat a canvi de curiositat, tot entre amics, en el millor ambient possible, desinteressadament. Saber lliure per a compartir i avançar com a ciutadans curiosos i amb sentit crític. 

La cita serà aquesta mateixa tarda, dissabte 2 de març, a les 19.00 hores a l’Ateneu Cultural de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment