Doncs si, el mes de març ja ha començat i amb ell els actes fallers s’acumulen en la nostra agenda fallera. Si el cap de setmana passat vam tenir un dissabte carregadet, aquest cap de setmana no serà menys ja que tenim pendents actes tan importants com la Crida que realitzaran totes les Falleres Majors de Bétera des de la Casa Nebot.

Però abans, el divendres, 8 de març, la Falla Gran Vía del Sur celebrarà l‘encesa del enllumenat faller a l’Avinguda País Valencià, el cor de la demarcació d’esta gran comissió fallera. Aquest important carrer de Bétera s’ha pogut engalanar un any mes gràcies als patrocinadors i per a d’ells la comissió ha preparat un sopar de agraïment per l’esforç realitzat.

Per a continuar la festa, la Gran Vía del Sur, ha organitzat una discomòbil per a que no tan sols els patrocinadors, sino també el poble de Bétera s’aprope a esta comissió per a gaudir dels seus llums i ambient festiu. Ajunte cartell anunciador.

Dissabte a la nit, 9 de març,  tindrà lloc un dels actes més esperats de les falles. La Crida donarà el tret a la setmana fallera per excel·lència. Les 5 comissions falleres es reuniràn a Casa Nebot a les 23:30 hores per a celebrar l’acte de la Crida i escoltar a les seues màximes representats convidant a tot el poble a gaudir dels dies de festa. En acabar l’acte, la festa continuarà a la Gran Vía de l’Est, amfitrions enguany de l’organització de la festa.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment