Oci i Cultura

L’Ateneu Cultura de Bétera celebra aquesta mateixa vesprada, dissabte 9 de març, de 18.00 a 21.00, els noms de Gaia. Un aplec participatiu de poesia i música, dedicat a la vida en femení, organitzat per l’Espai d’Interpretació.

És la tercera trobada d’aquest tipus a l’Ateneu de Bétera i és un goig veure com la gent hi participa.

Desde l’asociació cultural conviden a tothom  a participar: si cantes, toques un instrument o vols llegir algun poema significatiu davant d’un públic no massa nombrós però sempre interessat en el què vols comunicar, ja saps on tens una oportunitat per fer-ho.

A les 21.00 hores hi ha haurà actuació del conjunt de cant coral Fent Ressò. I després, sopar de pa-i-porta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment