Falles

Les Falles de 2013 ja estan ací i amb elles un ampli programa d’actes que ha preparat la Junta Local de Bétera. A continuació vos detallem els horaris dels principals actes convocats per a la setmana fallera.

Divendres 15 de Març

– A partir de les 23.30 hores “CANTÀ A LES FALLERES MAJORS” de les respectives comissions del poble a cadascun dels casals fallers.

– A les 24.00 hores “PLANTÀ” oficial dels monuments infantils i majors de les cinc comissions.

Dissabte 16 de Març

– A les 11.00 hores Visita del Jurat per valorar els monuments fallers.

– A les 17.00 hores Concentració de totes les comissions a la Casa de la Cultura de Bétera on es farà “ENTREGA DE PREMIS” als monuments fallers. També es farà entrega dels premis de votació popular dels Ninots Indultats expossats a l’Ajuntament Vell.

Diumenge 17 de Març

– A les 18.00 hores totes les comissions falleres acudiràn a la Glorieta per a donar inici a la “CAVALCADA” pels carrers del nostre poble.

Dilluns 18 de Març

– A les 17.00 hores Concentració de les comissions falleres a la Glorieta per fer OFRENA A LA MARE DE DEU DELS DESAMPARATS”. En acabar es cantarà l’Himne Regional.

Dimarts 19 de Març

– A les 11.00 hores a la Glorieta será el punt de trobada de les comissions per fer una “CERCAVILA” pels carrers del poble.

– A les 12.00 hores “MISA EN HONOR A SANT JOSET”, a l’Esglèsia dels Desamparats.

– Des de les 13.30 hores “MASCLETÀ” de les falles del poble per ordre de Premi.

– A les 17.00 hores Inici a la cercavila i “OFRENA AL XIQUET DE BÉTERA” i “CANTÀ” al parc Xiquet de Bétera i en acabar acomiadamnet de totes les comissions falleres a la Glorieta amb la tradicional disparà de traques.

– A les 22.00 hores “CREMÀ DELS MONUMENTS INFANTILS”.

– A partir de les 23.30 hores “CREMÀ DELS MONUMENTS MAJORS” per ordre de premi.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment