FallesNotícies

La setmana fallera a Bétera ha estat quasi perfecta per a tots els fallers excepte per a dos comissions les quals varen patir per part de desconeguts uns robaments de ninots a més de trencar-ne també uns quants. Les comissions afectades varen ser la Falla la Gran Vía del Sur i El Carraixet.

A la Falla Gran Vía del Sur li varen destrossar el ninot que havia obtés el premi al Ninot Indultat i millor ninot per votació popular a més de robar-li uns quants ninots més. El Ninot afectat hauria d’haver-se exposat l’any que ve a l’Exposició del Ninot per haver sigut premiat però com a conseqüència dels actes delictius i per l’estat en que va quedar, la comissió va decidir cremar-lo junt a la resta del seu monument.

Per altra banda a la Falla El Carraixet li van robar la tots els ninots que decoraven la base principal del seu monument infantil, la comissió es va quedar molt despagada, i més encara, els seus màxims representants infantils, Valeria Moreno Lluesma i David Herrero als qui deixaven sense poder agafar un ninot com a record de la seua falleta.

Amb l’objectiu d’evitar aquest amarg fi de falles per als dos xiquets, la comissió de la Gran Vía del Sur va decidir fer entrega de dos ninots de la seua falleta infantil, guardonada amb el primer premi, a la Fallera Major Infantil i President Infantil de la comissió de El Carraixet per a que tingueren un record del seu any de regnat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Muy mala noticia que puede tener consecuencias desastrosas. Yo me pregunto cómo ha podido ocurrir eso. Espero que el ayuntamiento de la orden de prioridad a la policía local y que se apoye también en la guardia civil para investigar estos hechos. Dios quiera que el resentimiento no conduzca a una venganza privada.

  2. La policia Local????? Pues estamos listos!!!! ¿Donde han estado estos días mientras tiraban “pissaretes” por las calles sin tener miramiento con los coches aparcados en la callé
    Pero claro, a mi me obligan a sacarme el CRE, seguro y demás leches como si fuera un peligro público. ASI NOS VA!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment