Notícies

El Ple de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià va resoldre, el passat 25 de febrer, aprovar la realització de proves en la convocatòria d’enguany per a l’obtenció dels certificats de coneixements generals i en els quatre nivells: coneixements orals, grau elemental, grau mitjà i grau superior.  Queda llavors obert novament el termini de matriculació de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
El període és del 2 al 30 d’abril inclusivament; aquest any només hi ha un període de matriculació, per el que enguany no hi haurà matricula al setembre. Si feu la matriculació telemàtica, amb pagament per via telemàtica, tindreu una bonificació del 10 per cent.

Aci teniu el calendari de les proves:

  • Dia 1 de juny de 2012: 

– Certificat de coneixements orals.
– Àrees 1 i 2 del certificat de grau mitjà.
– Certificat de llenguatge administratiu.

  • Dia 8 de juny de 2011: 

– Certificat de grau elemental.
– Àrees 1 i 2 del certificat de grau superior.

  • Dia 15 de juny de 2011: 

– Àrees 3 i 4 del certificat de grau mitjà.
– Certificat de llenguatge en els mitjans de comunicació.

  • Dia 22 de juny de 2011: 

– Àrees 3 i 4 del certificat de grau superior.
– Certificat de correcció de textos.
INFORMACIÓ IMPORTANT 
1. Les proves de coneixements orals, de grau elemental i dels certificats de capacitació tècnica es realitzaran cada una en una única jornada.
2. Les proves de grau mitjà i de grau superior es realitzaran en dos fases. En la primera fase s’avaluaran els continguts de les àrees 1 i 2 (les de tipus test). En la segona, s’avaluaran els continguts de les àrees 3 i 4 (redacció, dictat i expressió oral). Només podran realitzar la segona fase els aspirants que hagen superat la primera fase.
3. En les proves de grau mitjà i de grau superior, els aspirants que no superen el 40% en la mitjana ponderada de les dos àrees de la primera fase no podran continuar en la segona fase. Així mateix, no podran continuar tampoc en la segona fase els aspirants que no hagen obtingut un mínim d’un 30% en alguna de les dos àrees de la primera fase.
4. Al llarg de la setmana següent de la realització de les proves, la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià publicarà en la web www.cece.gva.es els resultats dels aspirants que s’han examinat de les àrees 1 i 2 de les proves de grau mitjà i de grau superior. Els aspirants que no hagen superat els criteris expressats en el punt anterior seran qualificats com a no aptes.
Podeu obtindre més informació relativa a aquestes proves en la web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport: http://www.cece.gva.es/polin/val/jqcv/

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment