Oci i Cultura

Hui, dissabte 6 d’abril, a les 19.30, l’Ateneu  Cultural de Bétera prensenta “Europa, el somni i la realitat” de l’Editorial Saó la darrera obra de Josep Maria Jordán Galduf. Acompanyarà l’autor Vicent Boscà, director de la revista Saó.

Jordan Galduf, catedràtic d’Economia Aplicada, és de Llíria i autor de nombrosos treballs. En aquest llibre ens ofereix una reflexió personal sobre els principals reptes de la Unió Europea en aquests temps de crisi, que ens allunyen del somni d’Europa.

A les 18.30, una hora abans i al Castell de Bétera, s’inaugura l’exposició “La Escuela Iluminada”organitzada per l’Associació Cultural Institut Obrer, que mostra el projecte d’educació igualitària, integral i transformadora que es va menar a través dels instituts obrers, durant la Segona República espanyola.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment