FallesNotíciesOci i Cultura

Les falles de 2013 van acabar fa unes setmanes però les comissions ja s’han posat a treballar en el nou exercici i les activitats socials i culturals no paren a Bétera. En aquesta ocasió hem de parlar de la Falla Gran Via del Sur que ha començat l’exercici faller 2013-2014 amb un acte per a celebrar el Dia  Mundial del Llibre.

Amb  l’objectiu de fomentar l’hàbit de lectura entre els menuts de la seua comissió ha preparat per al proper dissabte 20 d’abril una jornada lúdica plena de tallers i activitats per als menuts de la falla.

De 11.00 a 13.30 del migdia els xiquets i xiquetes que s’acosten podran confeccionar un marcapàgines, començar a escriure un conte o disfrutar de la reprensentació amb titelles de “Blancaneus i els set nans”.

Com sabeu el 23 d’abril es la data escollida per la UNESCO per a celebrar el Día del Llibre ya que es redenix homenantge a Miguel de Cervantes, William Shakespeare i a Garcilaso de la Vega els quals varen morir en aquesta data.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment