Oci i Cultura

Com cada cap de setmana l‘Ateneu Cultural de Bétera té una agenda plena d’activitats. Aquests dies els llibres i la música seran els protagonistes:

Hui divendres 19 d’abril el Grup de Joves de l’Ateneu de Benaguasil, el Casal Jaume I de Camp de Túria, l’Ateneu de Betera i Arran Camp de Túria organitzem un seguit d’activitats en commemoració del 23 d’abril, dia del llibreLes activitats tindran lloc a partir de les 19.00 a l’Ateneu de Bétera.

El dissabte 20 d’abril ens visita, a les 19.30, el jove cantautor valencià Andreu Valor, presentarà el seu darrer treball, A l’ombra de l’obscuritat (2012). L’entrada és gratuïta.

A més a més al casal de l’Ateneu es pot veure l’exposició de dibuixos Els calendaris també comencen a l’abril de la il·lustradora Belén Segarra. Ella mateixa ens explica la mostra: iI·lustració de balades per a dinosaures i de ràfegues de vent fetes de sospirs que despentinen als lleons. Si en vols més hauràs de vindre a ballar amb els dinosaures. L’exposició romandrà a l’Ateneu fins el 29 d’abril.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment