Falles

L’activitat fallera no para i aquest cap de setmana ja hem pogut conèixer a les que serà les Falleres Majors de la comissió Gran Via del Sud de Bétera per a l’exercici 2013-2014.

La senyoreta Sandra Martínez  i la xiqueta Paula Hernández han segut les dos components triades per a representar als nombrosos componets d’aquesta falla de Bétera.

Amb moltíssima ilusió i emoció les Falleres Majors del 2013, Eva i Lucía, van fer entrega de la bolleta a les seues succesores, Sandra i Paula les quals han rebut amb moltíssima alegria el seu nou estatus faller.  

Ens consta que aquestes dos falleres porten molt de temps esperant l’oportunitat per convertir-se en les màximes representants de la seua falla per això els membres de la comissió han volgut triar-les i ara els desitgen que “passen un exercici meravellós i que gaudisquen al màxim tot el que des d’ara van a viure com a Falleres Majors”. 

L’elecció va ser totalment sorpresa tant per a Sandra com per Paula, cap dels dos s’esperava que a l’entrar a casa trobarien dins a nombrosos fallers i falleres de la comissió que els lliurarien el testimoni. L’elecció de Paula es va celebrar dissabte i la de Sandra diumenge, els dos dies van acabar amb un gran berenar al casal.

Per altra banda la Falla Gran Vía del Sur va reelegir a la Junta General com a President de la comissió per dos anys més a Vicent M. Miret González i amb aquest exercici ja són 13 els que Vicente porta presidint la nombrosa comissió.

Sense dubte la gran trajectòria fallera junt amb el seu interés per fer any rere any la comissió de la Gran Vía del Sur de Bétera més gran amb l’ajuda de la seua directiva han sigut els factors determinants per a que la comissió, per unanimitat, l’elegira President per dos anys més.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment