FallesOci i Cultura

 

La falla Gran Vía del Sur de Bétera continua preparant jornades lúdic-festives i culturals. En esta ocasió està ultimant els preparatius de “Les Creus de Maig” la qual se celebrarà el proper dissabte 4 de maig. A les 11h del matí muntaran la seua Creu de Maig a l’Avinguda País Valencià, principal carrer de la seua demarcació.

En finalitzar, la comissió infantil dissenyarà amb els tallers que lis han preparat, un detall per a regalar a les mares conmemorant així el Dia de la Mare. A més a més, els menuts de la falla aprendran els jocs tradicionals, aquells jocs de fa uns quants anys i que es jugaven al carrer.

A mig dia es farà un paronet per agafar forces i dinar al casal ja que estes jornades continuen a les 16:30h, on la comissió de la Gran Vía del Sur eixirà cap a l’Alqueria islámica de Bofilla de Bétera per gaudir d’una visita guiada d’estes instal·lacions del segle XI-XIV. Cal recordar que estes isntal·lacions han sigut recentment premiades per la UE, per ser “un dels més antics edificis que roman en peus de la Comunitat Valenciana, així com de les restes arqueològiques que es troben en el seu entorn”.

Sense dubte, una jornada frenètica la preparada per la Falla Gran Via del Sur de Bétera on menuts i grans gaudiràn de les activitats lúdic-festives i culturals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment