FallesNotícies

El passat 29 d’abril la Junta Local Fallera va tancar el termini per presentar la candidatura a totes aquelles nenes i senyoretes a les quals els agradaria convertir-se en les primeres Falleres Majors del poble de Bétera de la història. Uns pocs dies després JLF ens les presenta amb nom, cognoms i dues fotografies de cadascuna d’elles.

Xiqueta Paula Ros i Ferrera: candidata a Fallera Major Infantil de Bétera presentada per la Falla Carraixet

 Xiqueta Yaiza del Pino i Garañana: candidata a Fallera Major Infantil de Bétera presentada per la Falla Gran Vía del Sur

 Senyoreta Maria José Granell i Baena: candidata a Fallera Major de Bétera presentada per la Falla Gran Vía del Sur

Senyoreta Inés Plasencia i Balaguer: candidata a Fallera Major de Bétera presentada per la Falla Carraixet

Ara les candidates seran avaluades  per un jurat qualificador enviat des de Junta Central Fallera de València. Cal recordar que al II Congrés Faller celebrat al més de març i després de varios mesos de reunions, l’Estatut que regula l’elecció i els actes de les Falleres Majors del poble de Bétera va ser aprovat. Per tant, estes candidates són les primeres que opten a representar al poble de Bétera i al seu món faller després de cinc anys de funcionament de la Junta Local Fallera.

Serà a finals de maig quan les candidates passaran un dia sencer junt amb el jurat els quals valoraran la manera en la que desfilen vestides de valenciana així com la seua expressió i soltura davant d’un futur públic a més de ser sotmeses a una entrevista personal, entre d’altres criteris de selecció.

En finalitzar la jornada el jurat es reunirá a l’Ajuntament per tal de fer entrega a la Junta Local Fallera del sobre tancat i signat el qual contindrà l’elecció de les primeres màximes representats de la festa fallera. Acte seguit, l’Alcalde de Bétera, com a president de la JLF, telefonarà a les elegides per donar-lis l’enhorabona.

 Finalment membres de la Corporació Municipal així com la Junta Local Fallera de Bétera al complet faràn una visita oficial a les Falleres Majors elegides per felicitar-lis i imposar-lis el blusó i mocador de Junta Local Fallera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment