Oci i Cultura

“Mes enllà del cant d’estil” aquest és títol escollit pel jove cantaor de Bétera Xavier de Bétera qui actuarà el proper 18 maig en un concert juntament amb un altre dels cantaors més famosos i reconeguts del moment, Pep el Botifarra, a Bétera. 

Tot i la seva joventut Xavier de Bétera porta anys intentant fer-se un buit en el panorama del folklore i la música més tradicional valenciana, ara després d’anys treball ha aconseguit destacar i actuar en festivals tan importants com la Fira Mediterrània de Manresa, on acompanyat per reconeguts músics va sorprendre al públic amb una actuació variada i original en què va destacar una jota a la situació laboral, un romanç a Facebook o un fandango al What ‘s Up.

Ara a Bétera, junt a Pep Gimeno “Botifarra”, escolliran alguns temes del repertori que tant va agradar al públic jove de Manresa i afegiran altres de Pep que cantaran els dos junts. “Ja portem temps assajant els arranjaments ja que no és l’única actuació que tenim de cara a l’estiu, tenim actuacions a Massalfassar ia Torrent, i esperem que vagin eixint algunes altres”, afirma Xavier de Bétera.

“Per a mi era important fer aquest concert en el meu poble on he començat a cantar cant d`estil i ara acompanyat d`una impresionant rondalla volia almenys fer el mateix concert que en Manressa i disfrutar tant com ho vaig fer allí”.

Acompanyant Pep el Botifarra i Xavier de Bétera estaran Paco Lucas, Tobal Rentero, Nestor Mont, Pere Rodenas  i el  percusionista Aitor Saez de Jauregui. .

Les entrades ja se poden comprar a l’Ajuntament de Bétera, Pollos Planes, Estanc de Ricart i a la Tenda de Ricart.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment