Segons un comunicat enviat per Compromís per Bétera a la nostra redacció hem pogut saber que la formació demanarà en el Ple Municipal d’aquesta mateixa vesprada que “es torne a posar en marxa a les Corts Valencianes la Comissió d’Investigació sobre l’accident del Metro de València del dia 6 de juliol de 2006 i que la Fiscalia reobri el cas en l’àmbit judicial”.

Per a la formació, “Bétera també forma part de la Línia 1 del Metro de València que fou on es va produir l’accident que va costar la vida, ara fa quasi set anys, de 43 persones i en va deixar a 47 més greument ferides”

La moció demana “la represa de les investigacions tant polítiques com judicials, a més de sol.licitar que cada dia 3 de juliol es recorde la tragèdia amb un acte institucional”.

“La ciutadania es mereix explicacions i que assumisquen responsabilitat però, sobretot, s’ho mereix la memòria de les víctimes mortals i els seus familiars que, des de l’accident, cada dia 3 de tots els mesos recorden el fets i demanen atenció i respostes, cosa que, fins ara, no han obtingut ni per part de Ferrocarrils de la Generalitat, ni per part del Consell que en el seu dia presidia Francisco Camps i hui dirigeix Alberto Fabra”, reclama Cristina Alemany, portaveu de Compromís per Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment