Falles

La Falla Gran Via del Sud de Bétera no para, aquest cap de setmana grans i menuts han gaudit d’unes jornades lúdiques i culturals per commemorar l’entrada del mes de maig al calendari. Primer que res i per complir amb la tradició, la comissió va fer una original Creu de Maig que adornarà l’Avinguda del País Valencià durant uns dies.

En finalitzar, la comissió infantil va dissenyar amb els tallers preparats per als menuts un detall per a regalar a les seues mares conmemorant així el Dia de la Mare. A més a més, els menuts de la falla varen apendre els jocs tradicionals que abans es jugaven al carrer i que ara quasi han desaparegut.

Després de dinar la comissió de la Gran Vía del Sur va eixir cap a l’Alqueria islámica de Bofilla de Bétera per gaudir d’una visita guiada d’estes instal·lacions del segle XI-XIV. Cal recordar que estes isntal·lacions han sigut recentment premiades per la UE, per ser “un dels més antics edificis que roman en peus de la Comunitat Valenciana, així com de les restes arqueològiques que es troben en el seu entorn”.

Sense dubte, una jornada frenètica la preparada per la Falla Gran Via del Sur de Bétera on menuts i grans van gaudir de les activitats lúdic-festives i culturals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment