NotíciesOci i Cultura

Demà dissabte 18 de maig, a les 19:00 hores, a l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera,  Xavier de Bétera, una de les noves veus més reeixides del cant valencià, presenta l’espectacle ”Més enllà del cant d’estil” amb la col·laboració de Pep Gimeno “Botifarra” i acompanyat d’una rondalla de luxe: Paco Lucas (llaüt), Tobal Rentero (bandurria i guitarró), Néstor Mont (guitarra), Pere Ródenas (baix elèctric) i Aitor Saez (percussions).

Tot i la seua joventut Xavier de Bétera porta anys intentant fer-se un buit en el panorama del folklore i la música més tradicional valenciana, ara després d’anys treball ha aconseguit destacar i actuar en festivals tan importants com la Fira Mediterrània de Manresa, on acompanyat per reconeguts músics va sorprendre al públic amb una actuació variada i original en què va destacar una jota a la situació laboral, un romanç a Facebook o un fandango al What ‘s Up.

Actuació de Xavier de Bétera a Manresa


“Per a mi era important fer aquest concert en el meu poble on vaig començar a cantar cant d’estil,  ara acompanyat d’ una impresionant rondalla volia almenys fer el mateix concert que a Manressa i disfrutar tant com ho vaig fer allí”, ha declarat Xavier a aquest diari.

Punts de venda d’entrades a Bétera:
-Ajuntament de Bétera  C/ José Gascón Sirera, 9
-La tenda de Ricart C/ Calvari, 99 Bétera
-Estanc Ricart  C/ Colón, 29  Bétera 
– Pollos Planes: C/ José Gascón, 59
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment