FallesOci i Cultura

La comissió de la Gran Via del Sud de Bétera no dóna treva a les seues activitats i el pròxim dissabte 25 de maig aniran a visitar les instal·lacions del Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), lloc on se celebra Expociència 2013. 

Expociència són unes jornades de portes obertes organitzades des dels instituts d’investigació i bona part de les empreses ubicades al PCUV. Al llarg de tot el matí científics i emprenedors faran una pausa en la seua tasca quotidiana per a obrir els laboratoris, mostrar  les seues instal·lacions i implicar als assistents a mode de joc en la realització d’interessants experiments.

Hi haurà extraccions de DNA, viatges estel·lars, telescopis de neutrins i simuladors robòtics. Els participants jugaran a fer visible allò invisible o a analitzar mosques transgèniques.

Des de la comissió d’aquesta activa falla aseguren que l’aprenentatge i sobretot la diversió estan assegurats ja que hi haurà prop de 60 activitats.

Sense cap dubte, els fallers del Sud, especialmente els components de la seua comissió infantil, gaudiràn d’esta jornada educativo-festiva. La Directiva d’esta comissió aposta fort i esta volta acosta així als menuts de la falla a la Universitat on es sorprendran de les coses més curioses de la ciencia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment