NotíciesOci i Cultura

“El concert del dissabte va estar espectacular se ens va fer a tots d’allò més curt i això que varem interpretar 19 temes, la gent estaba super atenta i rient i aplaudint en tot moment”. Amb aquestes paraules ens ha definit Xavier Benedito o el que és el mateix Xavier de Bétera el concert celebrat el passat cap de setmana a la Casa de la Cultura de la seua localitat natal, Bétera,  a la qual van acudir més de 300 persones.

Sens dubte actuar a casa, davant del públic que l’ha vist créixer era tot un repte. La gent que el coneix estava acostumat a veure-ho cantar Cant d’Estil pels carrers o en alguns actes de les festes de Bétera, però el del passat dissabte va ser totalment diferent ja que actuava al costat d’un dels grans, Pep Gimeno “Botifarra” i a més, acompanyat per una rondalla de luxe plena de músics professionals.

“Les sensacions varen ser molt positives, ja havia actuat altres vegades amb Pep, però durant l’espectacle varem fer entre els dos un viatge pel nostre repertori tradicional tant el de la Costera com per la comarca del Camp de Turia. Varem interpretar fandangos com el del washapp, picaina, cançons de batre, cant d’estil, la havanera dels borratxos, el romanç del facebook i cançons de Pep com la versá i la famosa malaguenya de Barxeta”, afirma Xavier de Bétera.

El públic de Bétera es va bolcar amb Xavier i en acabar l’actuació comparon més d’un centenar de discos de l’actuació que va realitzar a Manresa gràcies a la qual Xavier de Bétera s’ha enlairat com a artista.

Però el dia no va acabar a Bétera, després d’aquesta actuació tots junts es van dirigir al cant del Ras de Massalfassar on tenien programada una altra actuació conjunta.

Els seguidors de Xavier que vulguen tornar a veure’l actuar poden fer-ho el 20 de juny a Torrent al museu de l’Horta Nord, el día 5 de juliol a FolkSegovia i el 28 de setembre a Gandía.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment