NotíciesOci i Cultura

Els membres de l'Espai d'Interpretació assagen a l'Ateneu de Bétera

Dissabte l’Auditori de la Casa de la Cultura de Bétera a les 22.30 horas es presenta Txèkhov i altres contes, una recreació i adaptació dramatitzada a partir de textos d’Anton Txèkhov. L’actuació és a càrrec de l’Espai d’Interpretació de l’Ateneu, amb direcció de Dídac Moreno.

Aquesta última setmana Betera.com va poder assistir a un dels assajos d’aquests aficionats al teatre que vencen les seues pors a cada classe a què assisteixen. El pati de l’Ateneu Cultural de Bétera serveix d’escenari provisional per assajar “La corista” i “La Boticaria”, dos contes del  genial autor rus.

L'actor Dídac Moreno dirigeix ??al grup de teatre

Segons Dídac Moreno “es tracta de dos contes que hem adaptat i dramatitzats perquè puguen ser representats pels alumnes, hem triat a Txèkhov ja que els seus personatges tenen moltes característix ¡ques i matisos que els fan molt interessants a l’hora de treballar amb ells. Els protagonistes dels nostres contes són persones reals amb els que qualsevol de nosaltres podria veure identificats. Per a aquesta mostra de final de curs interpretarem, a més, altres peces curtes adaptades i fins i tot alguna de creació pròpia”.

Dalt de l’escenari de la Casa de la Cultura de Bétera podrem vore dissabte l’erfoç i treball de Rosa Delgadodemolina,  Mª José Fabregat,  Elisa Badía,  Vicent Sorli,  Ramón López,  Antoni Mir,  Merxe Leal,  Lourdes Sierra i  Davinia Serra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment