Camp de TúriaNotíciesOci i Cultura

Per primera vegada en gairebé 30 anys la localitat de Nàquera acollirà l’edició de “Trobades d’Escoles en Valencià” que cada any se celebra a la comarca del Camp de Túria. Aquesta trobada planejat pel 28 d’abril va haver de ser ajornat a causa de les fortes pluges, però aquest cap de setmana sembla que el temps no impedirà que Náquera reba als escolars, pares, mares i professors de les escoles de la comarca.

Per diumenge que ve, 26 de maig, s’ha preparat una jornada plena d’activitats que en aquesta ocasió aniran dedicades a una de les figures més importants de la poesia en la nostra terra, Vicent Andrés Estellés, en el vintè aniversari de la mort del poeta de Burjassot.

El CEIP Lloma del Mas de Bétera participarà amb l’organització de dos tallers que porten per nom “programari lliure en valencià” i “Festijocs”. Per altra banda el IES Les Alfàbegues ha organitzat un taller on es traballarà el poema “Rosa de paper” en homenatge a Vicent Andrés Estellés.

En total s’han organitzat més de 50 activitats per a una jornada que començarà a les 10 del matí amb la recepció dels centres participants, continuarà amb una cercavila pels carrers de Náquera acompanyats per la música de la banda Santa Cecília de Náquera i la Colla de dolçainers i tabaleters del Camp de Túria fins arribar a la Plaça Jaume I on es realitzaran les activitats i tallers.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment