Notícies

Demà dimarts , 28 de maig, se celebra el Dia Nacional de la Nutrició, iniciativa de la “Federación Española de Sociedades de Nutrición, Alimentación y Dietética”  i que compta amb el suport i col·laboració de la “Agencian Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición”.

Durant esta jornada, es desenvoluparan a nivell nacional una serie d’activitats a hospitals, col·legis, universitats i centres comercials (conferencies, punts d’informació, entrega de materials informatius a la població, etc.) amb l’única finalitat de difondre la repercusió que té el mantindre uns bons hàbits alimentaris i un estil de vida saludable al llarg de la vida per a envellir millor.

A Bétera també se celebrarà aquesta dada amb una xarrada impartida per Yelko Rodríguez, expert dietista-nutricionista, que baix el nom “Menja bé per a envellir millor” ens paralarà de la importància de dur a terme, des de menuts i durant tota la vida, uns bons hàbits alimentaris i un estil de vida saludable per aconseguir una major longevitat i qualitat de vida.

La cita organitzada per l’Ajuntament de Bétera, serà demà dimarts 28 de maig  al Saló de Plens del Castell de Bétera, a les 19.00 hores.

 
 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment