FallesOci i Cultura

Que la Falla Gran Via del Sud de Bétera és una de les falles més actives de la localitat és un fet i com a exemple vos informem d’una nova activitat que tindrà com a tema principal el medi ambient.

En aquesta ocasió els fallers i falleres han organitzat per a demà, dissabte 8 de juny,  tallers i jocs per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, el qual es va celebrar el passat dia 5 de juny.

Amb esta iniciativa esta comissió fallera pretén educar, conscienciar i sensibilitzar a la seua comissió infantil de la importancia de la conservació del medi ambient. Amb eixe motiu, estes jornades giraran al voltant de “La regla de les 3 R: reduir, reciclar i reutilitzar”.

Així, els menuts d’esta comissió rebràn una explicació dels diferents envasos que hi ha i com han de separar-se, a més de gaudir amb els tallers on posaran en pràctica la reutilització dels diferents utensilis.

Sense cap dubte una bona iniciativa la presa per la Falla Gran Vía del Sur sumant així una activitat més a les seua nombrosa llista d’activitats educatives, culturals i festives preparades i pensades per i per a la comissió infantil

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment