Dissabte 15 de juny la comissió de la Falla Gran Via del Sud celebrarà la tradicional Festa de Sant Joan. Enguany la foguera que plantarà aquesta comissió porta per títol “la primavera”, i està confeccionada per tots els membres de la comissió.

Serà una jornada completa  ja que a partir de les 16.30 iniciaran la plantà de la foguera i a les 17:30 i fins a les 21:00 hores, els més menuts de la comissió podran disfrutar del Parc Infantil que s’instalarà a la mateixa Avinguda del País Valencià, cor d’esta comissió fallera.

Després, hi haurà un sopar al carrer i en acabar es prendrà foc a la foguera. En acabar donara inici una Discomòbil per a festejar la nit més màgica de totes, la Nit de Sant Joan.

Dia mundial del medi ambient

Dissabte passat dia 8 de juny la Falla Gran Via del Sud va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. Va ser iniciativa de la Delegació d’Infantils el organitzar unes jornades per a la comissió infantil de la falla amb l’objectiu d’educar, conscienciar i sensibilitzar als menuts de la importancia de la conservació del medi ambient.

Amb eixa finalitat, durant la jornada del Dissabte els menuts varen aprendre quins eren els contenidors que hi ha disponibles per a cada envàs. A més a més, varen tindre present en tot moment el significat de la “Regla de les 3R” on mitjançant diversos materials varen posar en pràctica la reutilització de dits materials per crear noves utilitats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment