Festes de Bétera

Cada any hi ha més ballarins i més públic gaudint de la ja tradicional Nit de les Danses de Bétera. La nit del 14 d’agost, vigília del dia de la festa gran, els carrers del centre històric de la localitat acullen des de fa sis anys un espectacle únic i propi de Bétera.

L’Associació Cultural l’Aljama de Bétera ha preparat un taller per a tota la gent que tinga interès en participar en les Danses de Bétera la nit del dia 14 d’agost a les Festes d’Agost de 2013.

El taller es completament gratuït i va dirigit a tota la gent que vullga ballar les Danses més tradicionals de Bétera durant aquesta nit tan especial.

El taller d’estiu tindrà lloc els dies 4, 17, 31 de juliol i 7 d’agost al saló d’actes de Edifici La Peña a les 20. 15 hores. Si vols aprendre a ballar i ser un dels protagonistes durant la nit de les danses només has d’acudir, no importa l’edat, esteu tots convidats

L’any passat van participar 70 persones, que organitzades per l’Associació Cultural L’Aljama de Bétera, van sortir de la Placeta del Sol fins a la Plaça del Mercat. Tots junts van ballar, durant més d’una hora, les diferents modalitats de danses valencianes al so del tabal i la dolçaina del Grup Xe que burrà!

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment