Oci i Cultura

La Junta Local Fallera de Bétera ha organitzat per aquest mateix cap de setmana un concurs de jocs de taula que se celebraran aquest dissabte 6 de juliol a partir de les 16:30 hores al Barracó dels Majorals, situat a l’Albereda de Bétera.

Hi ha un total de 75 inscripcions per a les modalitats de truc, xinxón  i parxís, aquest últim tant per a xiquets como per a majors.

L’entrega de premis de les modalitats de parxís i xinxón serà a últim hora de la vesprada i de la mà de les Falleres Majors de Bétera, Paula i Mª José, mentres que la de truc serà probablement després de sopar que queda supeditat a l’eliminatoria del torneig.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment