L’Ateneu comença juliol amb una programació molt variada per al proper cap de setmana:

DIVENDRES 5

-20:00 h. Presentació de l’exposició de pintura La Memòria Fractal, d’Antoni Albalat. Es podrà veure a l’Ateneu fins el 25 de juliol.

-22:30 h. Projecció del film El Terrer, un poble emmudit, documental patrocinat per l’Ateneu Republicà de Paterna. En el col·loqui posterior comptarem amb la presència d’uns quants membres de l’Ateneu Republicà. SINOPSI: Entre 1939 i 1956, el franquisme va afusellar més de 2000 republicans a Paterna. Van ser anys de terror, de silenci, d’arbitrarietats, d’eliminació planificada i sistemàtica de qualsevol vestigi progressista. El documental retrata l’esforç col·lectiu del poble de Paterna per recuperar la memòria i la dignitat dels quals van morir per defensar la democràcia. Mostrat a través del punt de vista d’aquells protagonistes que es van veure silenciats i aquelles veus condemnades a l’oblit.

DISSABTE 6

-19.30 h. El periodista de Bétera Miquel Calvet entrevistarà Xavier Aliaga (escriptor), que parlarà dels llibres Vides desafinades i El meu nom no és Irina.

-22:30 h. Actuació de TheBrutofCat. Aquest grup de joves, entre els quals hi ha el percussionista de Bétera Pau Marzo, presenta el seu primer disc titulat Baix la Pluja. Melodies acústiques molt cuidades que combinen ritmes de reggae i rumba amb balades de sonoritat celta i lletres compromeses. L’autor de les cançons és Mario Garcia, que també fa sonar les guitarres, mentre que Jordi Pastor n’aporta el violí, els acordions i el baix elèctric. 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment