Oci i Cultura

Com cada cap de setmana volem oferir l’oferta cultural que podeu trobar a la localitat de Bétera:

– A l’auditori de la Casa de la Cultura de Bétera se celebra el Festival Internacional de Bandes amb l’actuació de la Banda Simfònica CAM de Bétera, La Lira de Pozuelo de Alarcón i The Philharmonic Winds de Singapur. La cita serà el dissabe, 20 de juliol, a les 19.00 hores.

Com no podia ser d’altra manera en l’Ateneu Cultural de Bétera també trobem un cap de setmana ple de cultura que vos detallem a continuació:

– Divendres 19 de juliol, a les 20.00, presentació literària; El fracassat (Edicions Proa), de Martí Domínguez, amb presència de l’autor. Intervindran també Empar Aguado, Raquel Ricart, i Alexandre Navarro.

– El dissabte 20 de juliol celebrem la I Nit dels Casals i Ateneus del Camp de Túria. Una vetllada artística i de germanor amb la participació de diferents entitats de la comarca. A les 20.00, actuació del cor del Casal Jaume I, i a les 20.30 del cor de l’Ateneu de Benaguasil. Després, sopar popular. I per tancar la jornada, actuació de l’Espai d’Interpretació de l’Ateneu de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. M’agradaria saber la cartellera o setmanalment que pel·lícula es projectarà, en el cinema d’estiu.
    És una passada!! A més súper barat!! Enhorabona a l’Ajuntament de Bétera!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment