NotíciesOci i Cultura

Dissabte 27 de juliol l’Ateneu organitza a la plaça del Mercat de Bétera la Segona Mostra de Música i Cultura PopularPer a l’Ateneu és l’event anual més important ja que els seus socis han posat tot el seu esforç i el seu afecte a organitzar una vetllada repleta d’activitats i espectacle per a nens i per a majors.

Música, muixaranga, balls i contacontes 

En la Mostra participen grups locals  com la rondalla i dansaires de l’Associació Cultural L’Aljama, la Colla de Dolçaines i Tabals i els cantadors de la colla Xè que Burrà, la Muixeranga del Camp de Túria i el grup de timbalers de l’Ateneu; i també grups de fora com Núria Urioz, contacontes i pallassa, amb l’espectacle infantil “Contes dins d’una caixa” i el grup de folk URBÀLIA RURANA, un dels grups valencians amb més bagatge internacional, que presenta l’espectacle “Sarau a la Plaça”. A més l’escriptor i contacontes Llorenç Giménez farà la presentació dels actes.

També hi haurà, als carrers que voregen la plaça, des de les 18;30, la Fira d’Artesans, que aplega artesans locals i d’altres pobles de la comarca, amb taller de ceràmica i demostració d’elaboració d’atifells d’espart.

Al casal de l’Ateneu s’inagura l’exposició de fotografies “La Festa de les Alfàbegues en la postguerra (1939-1955)”, una col·lecció dinàmica que espera obtenir més fons fotogràfics al llarg del temps d’exposició que s’allargarà fins a les festes.

Hi haurà sopar popular a la fresca de la plaça i com a opció es pot reservar entrepà+picadeta+beguda per 5 euros a ateneubetera@gmail.com. L’Ateneu Cultural de Bétera compta amb el suport d’alguns comerços i de l’Ajuntament de Bétera, que instal·larà l’escenari i les preses de corrent i aportarà taules i cadires per al sopar i l’espectacle de la nit.

Horari d’activitats 
18:00 Obertura de la Fira d’Artesans.
19:00 Núria Urioz presenta “Contes dins d’una caixa”
20:00 Muixeranga del Camp del Túria | Colla de dolçaines i tablas Xè què burrà | Grup de timbalers de l’Ateneu
21.30 Sopar a la fresca
23:00 Grup de Danses i rondalla de l’Aljama
24:00 Música i ball amb Urbàlia Rurana
Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment