Festes de BéteraNotícies

Cristina Ballesteros, Obrera 2013

A pocs dies de que comencen les Festes de Bétera, amb el tradicional Entrada de la Murta, Bétera.com ha volgut estar amb una de les Obreres casades d’aquest any, Cristina Ballesteros.

Per trobar-nos amb ella només hem tingut d’acostar al carrer Sant Ferran de Bétera on ens hem trobat amb un munt de veïns i veïnes il · lusionats amb el obreraje d’una de les seues veïnes de tota la vida.

Carrer Sant Ferran de Bétera

Els veïns de Cristina van començar a pintar el carrer el passat dissabte, aquest mateix dia es va celebrar el primer sopar al carrer al qual van acudir més de 100 persones “la meua família va organitzar aquest sopar com a agraïment per la col·laboració i l’ajuda rebuda. Aquest va ser el començament de la nostra festa a nivell de veïns: va ser molt bonic i emocionant. Va venir la Dansà a ballar i la veritat és que vaig plorar i em vaig emocionar moltíssim “.

“Els veïns han començat ja a pintar al carrer, primer tot de blanc i blau i ara falta el dibuix principal que és una sorpresa per a mi.  Començarà a pintar-se la setmana que ve per que el carrer estiga totalment a punt per al dia 12” , afirma Cristina.

Barracó de Cristina al Carrer Sant Lluís

Totes les nits hi ha sopar de pa en puny a les portes del barracó al carrer Sant Lluís, allí s’ajunten veïns i amics de totes les edats per sopar i gaudir tots plegats de les festes en harmonia, Cristina insisteix que “aquesta festa sense els veïns, sense la col·laboració del meu marit, de la meua mare i la meua germana és impossible. Estic desbordada però espere relaxar-me i començar ja a gaudir “.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment