Amb la Presentació de les Obreres i Majorals celebrada ahir a la nit al recinte firal de L’Albereda de Bétera es donen per començades de manera oficial les Festes de les Alfàbegues 2013.

La d’ahir va ser una tarda protocol·lària que començava a les 20.00 hores amb la recollida de les Obreres per assistir a l’Ajuntament on van ser rebudes per part de les autoritats de les localitat. Després, tots en comitiva, es van traslladar a gaudir d’un piscolabis on agafar forces per a la Presentació Oficial de 2013.

Unes 300 persones varen asistir a aquest acte en què tant Obreres com Majorals van vestir de gala. El president de la Majorals, Nelo Campos, al seu discurs va relatar als asisitentes com durant més d’un any i mig han estat treballant i recaptant els diners necessaris per organitzar aquestes festes. “Ho hem fet el Millor que em pogut”, va afirmar i va voler donar les gràcies a tots els ciutadans que han col·laborat.

Després de la presentació un a un de els festers i festeres d’enguany el públic assistent va poder gaudir d’un gran concert ofert per la Banda del Centre Artístic Musical de Bétera,  Que sota la direcció de la batuta Luis Serrano varen oferir una actuació que va encantar a tots gràcies a les composicions conegudes per al gran públic.

Avui continua la festa

Aquesta mateixa tarda la festa continua a les 18.00 hores amb una Gran Partida de Pilota Valenciana que els aficionats podran gaudir al carrer Vázquez Mella (just al costat de l’Ajuntament de Bétera).

A les 21.00 hores tindrà lloc el Concurs de Paelles que se celebra a l’Albereda i al només es pot participar si esteu inscrits. En acabar el concurs serà el torn del ball al ritme de l‘Orquestra La Pato Daniel.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment