Este dissabte serà un d’aquests dies de festa mítics que ningú a Bétera oblidarà durant la resta de l’any i és que arriba un dels actes que més agrada als amants de la pólvora i com no, als Majorals, que en alguns casos ho són només per viure des de dins la gàbia la “Coetà del Gos”.

Com cada any aquest es converteix en un dels actes més vistos i seguits pels ciutadans que no tenen por el soroll, el foc ni la pirotècnia. A més, encara que al principi no s’anava a celebrar, finalment l’Assocació Amics del Coet ha aconseguit que a les 19.00 hores se celebre la Coetà Infantil en què només podran participar els menors, socis d’aquesta penya, amb carnet CRE.

I per no deixar que l’adrenalina baixi del Coetà del Gos baixe, a La Albereda se celebrarà la Nit del Rock amb els concert de Bongo Botrako i els mítics Celtas Cortos.

DISSABTE 17 D’AGOST

10.30 h. Oració del Rosari i acontinuació missa.

11.00 h. Cercavila d’Obreres i Majorals.

18.00 h. MERCAT MEDIEVAL.

18.30 h. COETÀ INFANTIL.

21.30 h. Gran COETÀ DEL GOS.

23.00 h. NIT DEL ROCK amb l’actuació de BONGO BOTRAKO i CELTAS CORTOS.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment