El carrer de l’Obrera Casada Cristina és un carrer on els veïns i veïnes estan acostumats a treballar units ia gaudir de la festa ja que Sant Ferran concentra, històricament, un gran nombre d’obreres per metre quadrat.

I precisament aquest any els veïns han volgut rendir homenatge a totes elles, per això en les façanes de les seues cases es recorda el nom, cognom i any de obreraje de cadascuna.

Ens consta que Cristina Ballesteros està orgullosa dels seus amics, familiars i veïns que han treballat dur durant les últimes setmanes perquè el seu carrer llueixa ple de vida, color i amor per la festa i les tradicions.

El blau, el blanc i el groc són els colors predominants en aquest carrer adornada amb boniques sanefes, plantes i gallardets. A tots aquells que s’acosten a fer una passejada per Sant Ferran els sorprèn el meravellós jardí artificial creat per a l’ocasió i la font que presideix carrer.

Y com no podia ser d’altra manera la alfàbega també està present en un dels encreuaments del carrer.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment