Festes de Bétera

Les activitats continuen avui les Festes de Bétera. Durant el matí els nens seran els protagonistes ja que per a això s’ha preparat un gran parc infantil. A la tarda Majorals i Obreres ballaran a La Albereda el tradicional Ball de Torrent, un acte han preparat a consciència durant els darrers mesos.

Ja a la nit lleha el torn de les falles. Com cada any els fallers i falleres de Bétera han preparat un bon nombre de playbacks que segur faran que xiquets i grans gaudeixen, ballen i riguen. Durant aquest acte les Falleres Majors de Bétera obriran l’acte pujant a l’escenari per rebre a les comissions participants. A més el president de la Junta Local Fallera, David Aloy, tancarà l’acte amb unes paraules.

DIUMENGE 18 D’AGOST

10.30 h. Oració del Rosari i acontinuació missa.

11.00 h. Cercavila d’Obreres i Majorals.

12.00 h. PARC INFANTIL  per als més menuts.

18.00 h. Mercat Medieval.

19.00 h. BALL DE TORRENT a l’Albereda a càrrec de les Obreres i Majorals.

23.00 h. PLAY-BACKS a càrrec de les comissions falleres de Bétera.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment