Festes de Bétera

Les activitats continuen avui les Festes de Bétera. Durant el matí els nens seran els protagonistes ja que per a això s’ha preparat un gran parc infantil. A la tarda Majorals i Obreres ballaran a La Albereda el tradicional Ball de Torrent, un acte han preparat a consciència durant els darrers mesos.

Ja a la nit lleha el torn de les falles. Com cada any els fallers i falleres de Bétera han preparat un bon nombre de playbacks que segur faran que xiquets i grans gaudeixen, ballen i riguen. Durant aquest acte les Falleres Majors de Bétera obriran l’acte pujant a l’escenari per rebre a les comissions participants. A més el president de la Junta Local Fallera, David Aloy, tancarà l’acte amb unes paraules.

DIUMENGE 18 D’AGOST

10.30 h. Oració del Rosari i acontinuació missa.

11.00 h. Cercavila d’Obreres i Majorals.

12.00 h. PARC INFANTIL  per als més menuts.

18.00 h. Mercat Medieval.

19.00 h. BALL DE TORRENT a l’Albereda a càrrec de les Obreres i Majorals.

23.00 h. PLAY-BACKS a càrrec de les comissions falleres de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment