Oci i Cultura

El dissabte 28 de setembre, a les 22.30, a les vetllades de la fresca del corral que organitza l’Ateneu Cultural de Bétera el públic disfrutarà de l’última actuació de l’estiu, i per a això s’ha organitzat una actuació de luxe que “protagonitzarà el quartet Eva i Fun Jazz, un conjunt de músics de primer nivell que són músics de conservatori i sens dubte és una sort poder tenir a Bétera”, segons afirma el president de l’entitat Antoni Marzo.

Es tracta d’un concert que retrà tribut a Ella Fitzgerald, amb Eva: veu; Adolfo García: piano; Remigi Roca: contrabaix; i Pep Soler: bateria.

Eva i Fun Jazz, quartet de veu, piano, contrabaix i bateria, ens ofereix un repertori basat en temes clàssics del repertori d’Ella Fitzgerald, estàndards molt i poc coneguts que ens sonen familiars, ens agraden, ens emocionen i ens porten records en blanc i negre de l’època daurada del jazz.

Tots quatre es van conéixer fa molts anys i durant un temps van treballar junts fent música arreu de l’estat. Després, cadascú feu el seu camí personal, principalment dins del món de la música clàssica, fins que es van retrobar al Festival de Jazz d’Albaida, al mes de maig de 2012. El bon resultat d’aquesta experiència va animar-los a muntar Tribute to Ella, una selecció d’estàndards format per temes dels anys 30, 40 i 50.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment