Falles

L’agenda oficial de les noves Falleres Majors de Bétera comença a estar plena d’actes en què tant Mª José Granell com Paula Ros són les màximes representants dels fallers de Bétera. En les últimes setmanes han participat en l’Exaltació de les Falleres Majors de Sagunt i el cap de setmana van estar en la processó en honor a Sant Miquel a Llíria.

Però serà el pròxim dissabte quan tant elles com els fallers de les cinc comissions de Bétera participen en dos importants actes que sens dubte donen el tret de sortida al nou exercici faller.

El dissabte que ve 5 d’octubre a les 21:00h la Junta Local Fallera al complet així com les Falleres Majors del poble acudiran a la tenda “El Repunt” a l’encreuament del carrer Gascón Sirera amb Colón on se’ls farà entrega entrega a les màximes representants de la festa fallera i a la resta de JLF, del blusó oficial, uns blusons que han sigut confeccionats i brodats a esta tenda d’indumentaria de la població.

Després els fallers i falleres de la localitat es reuniran al Saló Azor per celebrar el tradicional sopar d’acomiadament de les Falleres Majors de les cinc comissions de Bétera que acaben aquí el seu regnat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment